Ordna till företagets konferens och mötesrum

Maud Jönsson      -    102 Views

Ordna till företagets konferens och mötesrum

När du vill ordna konferenser och möten lägger du sannolikt ned mycket jobb så att de ska bli bra. Det är lätt att glömma bort allt det praktiska och alla prylar som ska vara på plats. Då kan det vara smart att få inspiration och handla på nätet så att du får hem allt i tid.

Vad du behöver till mötet

Här är några exempel på saker att tänka på:

  • Presentationsmaterial – här ingår allt från blädderblock och whiteboard till teknisk utrustning som projektor. Kolla att pennorna går att skriva med och testa gärna utrustningen innan mötet så att den funkar.
  • Bord och stolar – detta är ett område som gärna hamnar i skymundan. Vill du ge ett proffsigt intryck och värnar om personalens hälsa ser du till att möblerna är hela och rena och i gott skick.
  • Bordsskyltar och namnbrickor – Det är alltid trevligt med en namnskylt. På så sätt flyter konversationerna bättre i pauserna när alla kan se vem de pratar med och varifrån de kommer.

Gör gärna en checklista som du följer när du ska ordna möten och konferenser så riskerar du inte att missa viktiga detaljer. Glöm för all del inte kaffet och teet så att du får pigga och alerta mötesdeltagare.