Bygg ett företagsgym på arbetsplatsen

Maud Jönsson      -    100 Views

Bygg ett företagsgym på arbetsplatsen

Det finns flera anledningar till varför du som arbetsgivare bör bygga ett gym på arbetsplatsen. Den största anledningen är att vi idag har ett väldigt stillasittande samhälle där vi inte får in nog med motion i vardagen. Vill ni investera i ett gym på jobbet kan ni kolla in Gymkompaniet för bra utrustning.

Viktigt med rörelse i vardagen

Att röra på sig är extremt viktigt för att vi ska må bra både i sinne och kropp. Genom att du får in mer rörelse i din vardag kan du uppleva att du sover bättre, blir sjuk mer sällan samt får en minskad risk för benbrott.

Du bör röra på dig minst 30 minuter om dagen. Det kan vara ett hårt gympass, lite yoga på gymmet eller en aktiv promenad med kollegan. Huvudsaken är att du aktiverar kroppen dagligen.

Köp utrustningen online

Arbetsdagen är för många väldigt stressig och det finns inte alltid mycket tid över till annat. Därför är det fantastiskt att det idag går att handla online. Genom att köpa utrustningen till gymmet på nätet slipper du köra runt till ett flertal butiker för att hitta det du vill ha. Istället kan du snabbt hitta det du vill ha på ett och samma ställe online.