När trägolvet börjar vara slitet på företagets kontor

Maud Jönsson      -    22 Views

När trägolvet börjar vara slitet på företagets kontor

Om du vill att golvet på kontoret ska hålla under en längre tid är det viktigt med regelbunden golvvård. Förutom vanlig städning kan golven med jämna mellanrum behöva slipning och polering. Det gäller framför allt om golvet börjar bli fult och slitet.

För att få golven som nya kan ni anställa en firma som gör ett snyggt jobb med golvslipning. Det finns gott om företag som utför slipning av golv och lättaste sättet att hitta dem är givetvis på nätet. Har ni andra ytor på kontoret som behöver piffas till, såsom mattor, kan ni även få hjälp med det från ett och samma företag.

Andra alternativ istället för slipning

Det är snyggt med trägolv men det kräver väldigt mycket underhåll. Vill ni slippa det kan ni välja ett annat material än trä som golv. Vinylgolv är betydligt billigare än trä och det är lättare att sköta om och hålla rent.

Vill ni ha kvar trägolvet kan ni även fundera på att lägga in mattor. Heltäckningsmatta är fortfarande modernt och något många kontor väljer att ha på golvet. Dock behöver det en hel del städning för att hålla sig fräscht, gärna flera gånger i veckan.