Mysigt på kontoret genom trendig belysning

Maud Jönsson      -    111 Views

Mysigt på kontoret genom trendig belysning

När man är på jobbet så kanske det inte är det första man tänker på hur viktigt det är med ljus, både för vår hälsa men också för att vi ska trivas bra på vår arbetsplats. Men med rätt belysning kan man göra stor skillnad och förhöja kontorets stil och känsla.

Allmänbelysning

Det man kan behöva titta på först är så att man har en bra allmänbelysning så att kontoret är väl upplyst för både kunder och anställda. Det underlättar möjligheten för produktivitet och välmående.

Ge kontoret personlighet

Innan man börjar kan det vara en bra idé att ta en titt på nätet för att få inspiration till hur man vill ha det på sitt kontor. Det finns många olika ljuskällor som kan ge det lilla extra för att det ska bli riktigt trivsamt. Placera ut några dekorativa ljuskällor för att skapa en stämningsfull känsla i till exempel mötesrummet eller fikarummet.

Praktiskt och trendigt

Tekniken fortsätter att utvecklas och ger möjlighet till att inreda med alltmer energisnåla alternativ. Ett klassiskt och enkelt sätt att kunna förvandla ett rum är genom spotlights som man kan dimra. Eller varför inte testa att ha nakna ljuskällor. Och kom ihåg, det är bara din fantasi som sätter gränserna.