För er med egen medicinsk klinik

Maud Jönsson      -    45 Views

För er med egen medicinsk klinik

Att driva en medicinsk klinik kräver en hel del utrustning. Har du precis bestämt dig för att öppna en egen klinik är det dags att skriva en checklista på allt du behöver. Det kan vara allt från blodtrycksmätare till ljusskåp. Är lokalen helt utan inredning kan du till och med behöva köpa tvåldispensers.

På kliniker är det vanligt att det går åt en hel del engångsartiklar dagligen. Det här är saker som kontinuerligt behöver bli påfyllt. Köp det som behövs online, då blir det lättare att se vad ni kan bocka av från inköpslistan.

Skapa ett trevligt väntrum

När ni har en egen klinik finns det möjlighet för er att skapa en trivsam atmosfär redan vid receptionen. Ett väntrum behöver inte vara trist, här kan ni lägga ner lite tid och inreda med till exempel tavlor som ger ett trevligt blickfång.

Det behövs inte mycket för att ge era patienter en avslappnande stund innan besöket. Det räcker med ett par stolar och fåtöljer som är sköna att sjunka ner i. För att skapa lite hemtrevnad kan ni även inreda med gröna växter. Välj då en allergivänlig växt som passar de flesta, exempelvis bergpalm eller bladkaktus.